Oktoberfest Experiences - Oktoberfissa

Oktoberfest Ervaringen

Oktoberfissa is een echte aanrader! Ik heb het weekend van mijn leven gehad waarin alles tot in de puntjes was geregeld. Bij aankomst op de camping zat de sfeer er meteen goed in vanwege het mooie Oktoberfissa-camp en de leuke groep. We trokken onze lederhosen aan en zijn meteen richting het befaamde Oktoberfest vertrokken waar we onze ogen hebben uitgekeken. Ik ben er volgend jaar zeker weer bij!
Stijn Student Amsterdam
Het Oktoberfest stond al tijden boven aan mijn lijst, en het was geweldig! De hele reis was top georganiseerd en alles verliep vlekkeloos! Bij ontvangst kregen we een lekker ontbijt en konden we gelijk doorgaan naar het centrum van München. De metro is 5 minuten lopen, ideaal. Het is echt een aanrader om het via Oktoberfissa te doen. Goedkoop, goed georganiseerd en veel leuke mensen.
Alvaro Student Amsterdam
Al jaren hadden mijn vrienden en ik het idee om naar het Oktoberfest te gaan. Afgelopen september hebben we een weekendtrip geboekt via Oktoberfissa omdat we zelf geen zin hadden om zoveel kilometers te rijden. Alles was goed geregeld, vanaf het eerste moment in de bus was het gezellig met de groep. Camping was ook top! Ik zou het iedereen aanraden, zeker gezien de prijs.
Yves Student Amsterdam
Oktoberfissa was zeer goed georganiseerd en de organisatoren zijn echt een stel vriendelijke, gekke gasten die je zou kunnen benaderen over alles. Alles stond klaar bij aankomst en de de camping was geweldig, een opgezette tent, met slaapzakken etc. Zou het zeker weer doen!
Aparna Attawar Australische student in Amsterdam
De reis was echt geweldig. Ik ben blij dat ik het Oktoberfest heb mogen ervaren met Oktoberfissa, de groep mensen met wie ik ging was geweldig. Iedereen kon heel goed met elkaar overweg dus dat was top! 
Heather Loudon Canadese student in Amsterdam
De reis was zeer goed, ikheb ontzettend genoten! Oktoberfest is echt een groot feest en het is absoluut de moeite waard om te gaan met Oktoberfissa.
Victor Bothelho Braziliaanse student in Amsterdam
Ik was met Oktoberfissa op een fantastische weekendtrip naar het Oktoberfest in het weekend van september 26-28th. Ze voorzagen ons van alle essentiële ingrediënten die nodig waren om het weekend onvergetelijk te maken!
Jamie Malorni Canadese student in Amsterdam
We hadden een geweldige tijd gedurende het weekend! Jullie waren zeer goed georganiseerd, toonde leuke films (uiteraard ik ben een grote fan van de Big Lebowski), de prijs was goed, en ik voor me gevoel het perfecte idee van München en het Oktoberfest ervaren! 
AJ Shapiro Amerikaanse student in Amsterdam
Ik heb echt genoten van de Oktoberfissa trip en ik wilde je persoonlijk bedanken voor al je hulp en vriendelijkheid jegens ons tijdens de reis. Ik vind dat je een geweldige coördinator was, en ik kan je niet vertellen hoeveel Amanda, Katie en ik het waarderen je op ons hebt gewacht bij het verlaten van München.
Rachel Macphail Canadese student in Amsterdam