Reisinformatie Oktoberfest - Oktoberfissa

Wat regelt oktoberfissa voor je?

Reisinformatie oktoberfissa

Oktoberfest Feest

Oktoberfest: liters bier, bratwursten, lederhosen, Deutsche slagers en decolletés! Staat het Oktoberfest in München ook al een tijd op jouw bucket list? Een flink aantal jongeren en studenten dit legendarische bierfestijn maar al te graag bijwonen, maar komen er vaak nooit aan toe door een gebrek aan planning, tijd, geld en vervoer. Daarnaast is het aanbod van weekendtrips naar het Oktoberfest vaak aan de prijzige kant. Daarom organiseert OKTOBERFISSA betaalbare, scherp geprijsde weekendtrips voor jongeren en studenten naar het Oktoberfest in München, inclusief vervoer, verblijf en een aantal leuke extra’s! Je stapt op vrijdagavond in de bus en je bent op maandagochtend weer thuis, op tijd voor je college, werk of andere activiteiten. Ein Prosit!

Munich beer festival Oktoberfest 2012 - Wrist watch premiere

Feitjes Oktoberfest

6,4 mln.
BEZOEKERS
€0,0
ENTREE
7 mln.
LITER BIER
€1 mld.
OMZET

Data & Programma Oktoberfissa

Programma Oktoberfissa

 • Vrijdagavond: Vertrek vanuit Nederland per luxe touringcar.
 • Zaterdagochtend: Aankomst in München vroeg in de ochtend waar een ontbijtje voor je klaarstaat. Snel inchecken, spullen droppen, omkleden en op naar het Oktoberfest!
 • Zaterdagavond: Voor degene die nog even door willen gaan is er een afterparty op ons eigen Oktoberfissa-camp, anders lekker je bedje in.
 • Zondagochtend: Na een heerlijke douche en ontbijt zullen we opnieuw richting het Oktoberfest vertrekken om te genieten van nog een dag bier, pretzels, kip & gekkigheid.
 • Zondagavond: Vertrek vanaf de camping richting huis. Stoel achterover, oogjes toe en nagenieten van een fantastisch weekend Oktoberfest!
 • Maandagochtend: We zullen vroeg in de ochtend weer aankomen in Nederland zodat je eventueel nog door kunt naar je werk of studie, of natuurlijk lekker je bed in.

Vervoer: Oktoberfest-Bus

Busreis naar Oktoberfest

Oktoberfissa reist beide weekenden met een luxe Oktoberfest touringcar vol jongeren & studenten af naar München. Tijdens de rit kun je alvast genieten van Deutsche slagers uit de speakers, de film ‘Beerfest’ en er zijn natuurlijk gekoelde blikken bier verkrijgbaar! Leun rustig achterover, drink een paar bier, leer je medereizigers kennen en bereid je alvast mentaal voor op het gruwelijke feest dat je te wachten staat!

Oktoberfest Weekend 1

Vertrektijden & -plaatsen
Heen: Vrijdag avond 28 september 2018
Waar: Amsterdam (18.00), Utrecht (19.00) en bij voldoende aanmeldingen ook Eindhoven* (20.30)

Terug: Zondag avond 30 september 2018 rond 19.00h (aankomst maandag ochtend)
Waar: Amsterdam, Utrecht en bij voldoende aanmeldingen ook Eindhoven*

Oktoberfest Groep Weekend

Oktoberfest Weekend 2

Vertrektijden & -plaatsen
Heen: Vrijdag avond 5 oktober 2018
Waar: Amsterdam (18.00), Utrecht (19.00) en bij voldoende aanmeldingen ook Eindhoven* (20.30)

Terug: Zondag avond 7 oktober 2018 rond 19.00h (aankomst maandag ochtend)
Waar: Amsterdam, Utrecht en bij voldoende aanmeldingen ook Eindhoven*

* De Oktoberfissa bus rijdt in principe via deze opstaplocatie, mits er voldoende aanmeldingen zijn voor deze opstaplocaties. Mochten er te weinig aanmeldingen zijn voor een bepaalde opstaplocatie, kunnen de reizigers zelf met eigen/openbaar vervoer naar een van de andere opstaplocaties komen.
* Kun je met je groep een hele bus vullen? Neem dan contact met ons op voor een eigen opstaplocatie. Check de GroepFissa Pagina!

Accommodatie: Oktoberfest-Camping

Camping Oktoberfissa

Oktoberfissa wil iedereen op een betaalbare wijze laten genieten van Oktoberfest. Daarom is er voor gekozen om verblijf op een camping aan te bieden. Deze manier van overnachten is enorm populair aangezien de prijzen voor een overnachting budget vriendelijker zijn dan die van een hotel. Daarnaast is deze speciale Oktoberfest camping van alle gemakken voorzien:

 • Modern en schoon sanitair
 • Elektriciteit
 • Een kleine camping supermarkt
 • Sfeervol camping restaurant met heerlijk, traditionele gerechten en bier
 • Bar met live muziek (Apres-ski hut-achtige sfeer)
 • Gunstig gelegen bij een metro halte waardoor je snel en gemakkelijk op het festivalterrein kan komen.
 • Kluisjes (Zelf een slotje meenemen/slot verkrijgbaar in camping supermarkt)
Oktoberfest group

Aanbod Oktoberfest camping

Op de camping is er een heus Oktoberfissa-camp opgebouwd. Dit speciale stukje camping is helemaal van ons en hier kunnen wij doen en laten wat we willen. Er zal een eigen feesttent aanwezig zijn, compleet met toeters en bellen, geluidsinstallatie en een aantal mooie extra’s, perfect voor een mooie afterparty! Het Oktoberfissa-camp beschikt over verschillende types accommodatie:

 • Standplaats zonder tent (BudgetFissa). Wanneer je voor het BudgetFissa pakket kiest, regelen wij voor jou een standplaats op de camping. Tent, luchtbed, slaapzak en kussen moeten door de deelnemer zelf mee worden gebracht.
 • Je eigen twee persoonstent (FissaDeluxe). Wanneer je een FissaDeluxe ticket neemt, zul je samen met een vriend/vriendin een eigen tentje delen. Jullie tentje staat bij aankomst opgezet voor je klaar inclusief luchtbed, slaapzak en kussen.
 • Groepstent (GroepFissa). Voor een groepsreis op maat kunnen we in overleg een groepstent of meerdere groepstenten voor jullie verzorgen. De tent wordt uitgerust met dikke luchtbedden, slaapzakken, kussens en een elektrische verwarming om de boel nog knusser te maken. Ook heb je lekker veel ruimte voor bagage en kun je rechtop staan & lopen in de tent.

OKTOBERFISSA IS DE VOORDELIGSTE AANBIEDER VANUIT NEDERLAND VOOR EEN ONVERGETELIJKE BUDGET REIS NAAR OKTOBERFEST IN MÜNCHEN!