Oktoberfest Reis Hotel - Oktoberfissa

HotelFissa reis

Wil je met je vrienden naar het Oktoberfest? Houd jij niet van kamperen en ben je toe aan iets meer luxe? Wil je gewoon in een hotel slapen? Speciaal voor de luxepaarden bieden wij ons HotelFissa pakket aan waarbij je in een hotel verblijft. Wij regelen dat je netjes bij je hotel word afgezet & opgehaald en dat je kunt genieten van een leuk reisgezelschap van jongeren & studenten. Kortom; het enige wat jij moet doen is je lederhose/dirndl uit de kast te trekken en bij ons in de bus te springen waar een koud biertje op je staat te wachten! Ideaal toch?

Inbegrepen bij jouw Oktoberfest reis

  • Vervoer met een gezellige, luxe Oktoberfissa touringcar naar München en weer terug naar Nederland. Gekoeld bier is verkrijgbaar in de bus.
  • Accommodatie in een hotel nabij het Oktoberfissa-camp in München. Bij aankomst kun je helaas nog niet inchecken i.v.m. de vroege aankomst. Je kan wel omkleden, je spullen droppen en meteen door naar het Oktoberfest. Op de vertrekdag moet je uitchecken voor 11 uur, je kan je spullen in het hotel achter laten.
  • Een aantal leuke extra’s!

Munchen-stad
Oktoberfest nais

Data Oktoberfest 2018

  • Weekend 1: vrijdag 28 september t/m maandag 1 oktober 2018
  • Weekend 2: vrijdag 5 oktober t/m maandag 8 oktober 2018

Programma Oktoberfissa

  • Vrijdagavond: vertrek rond 18.00 vanuit Amsterdam, opstapplaatsen in Utrecht en Eindhoven bij voldoende aanmeldingen.
  • Zaterdag: Drop je spullen in het hotel nabij Oktoberfissa-camp. Je kan je hier omkleden, je spullen achterlaten en vervolgens als een speer naar het Oktoberfest om te genieten van een dag vol bier, eten, muziek en gezelligheid! Bij terugkomst (vanaf 14.00) van het Oktoberfest kan je je spullen pakken en je kamer in.
  • Zondag: Vroeg opstaan of uitslapen, wat jij wil. Uitchecken voor 11 uur. Je spullen kan je hier achterlaten zodat jij nog een dag kan genieten van ijskoude liters pils, decolletés, gebraden kip en Deutsche slagers. We zullen rond 19 uur vertrekken vanaf het hotel richting Nederland.
  • Maandag: We komen vroeg aan in de ochtend, de bikkels kunnen meteen door naar hun werk of college. Anderen kunnen heerlijk hun roes uitslapen!

Boek nu vanaf €350!

WIJ ZIJN DE VOORDELIGSTE AANBIEDER VANUIT NEDERLAND VOOR EEN ONVERGETELIJKE REIS NAAR OKTOBERFEST IN MÜNCHEN!