Goedkope Reis Oktoberfest München - Oktoberfissa

FissaDeluxe Reis

Wil jij voor een zachte prijs een weekend naar het Oktoberfest in München? Heb je zin om nieuwe mensen te ontmoeten tijdens een onvergetelijk weekend? Speciaal voor deze budget reizigers bieden wij het FissaDeluxe pakket aan waarbij je eigen tentje inclusief bed & slaapspullen voor je klaarstaat bij aankomst. Kortom; je hoeft zelf nergens over na te denken, het enige wat jij hoeft te doen is je lederhose/dirndl uit de kast te trekken en bij ons in de bus te springen waar een koud biertje op je staat te wachten! Ideaal toch?

Inbegrepen bij jouw Oktoberfest reis

  • Vervoer: Busreis met een leuke groep van jongeren & studenten per luxe touringcar naar München en weer terug naar Nederland. Gekoeld bier is verkrijgbaar in de bus.
  • Accommodatie: in ons eigen Oktoberfissa-camp op de Oktoberfest camping in München. Bij aankomst staat er een tentje voor jou en je vrienden klaar, inclusief opgemaakt bed met slaapzak en kussen! Op de vertrekdag hoef je alleen je spulletjes eruit te halen en ruimen wij de rommel voor je op!
  • Een aantal leuke extra’s!
Goedkope reis naar Oktoberfest groep

Data Oktoberfest 2018

  • Weekend 1: vrijdag 28 september t/m maandag 1 oktober 2018
  • Weekend 2: vrijdag 5 oktober t/m maandag 8 oktober 2018

Goedkope reis naar Oktoberfest in München

Programma Oktoberfissa

  • Vrijdagavond: vertrek rond 18.00 vanuit Amsterdam, opstapplaatsen in Utrecht en Eindhoven bij voldoende aanmeldingen.
  • Zaterdag: Drop je spullen in je reeds door ons opgezette tentje, ga als een speer naar het Oktoberfest om een dag te genieten van bier, eten, muziek en gezelligheid! ’s Avonds is er een afterparty op ons Oktoberfissa-camp, maar je kan natuurlijk ook verder feesten in München.
  • Zondag: Vroeg opstaan of uitslapen, wat jij wil. Even je spullen uit de tent halen, die wij vervolgens voor je opruimen zodat jij nog een dag kan genieten van ijskoude liters pils, decolletés, gebraden kip en Deutsche slagers. We vertrekken rond 19 uur vanaf de camping richting huis!
  • Maandag: We komen vroeg aan in de ochtend, de bikkels kunnen meteen door naar hun werk of college. Anderen kunnen heerlijk hun roes uitslapen!

Boek nu voor slechts €149!

Goedkope reis naar Oktoberfest in München boeken? Wij zijn de voordeligste aanbieder vanuit Nederland en staan garant voor een onvergetelijk weekend vol bier, plezier & liefde!