Bus Tour Oktoberfest - Oktoberfissa

BusFissa Reis

Busreis Oktoberfest München

Ben je niet in het bezit van een auto, kan je geen auto lenen of huren en heb je al een dak boven je hoofd in München? Don’t worry, we hebben de perfecte oplossing voor je en je hoeft dus niet naar München te lopen! Voor de feestgangers die op zoek naar alleen een busreis bieden wij het BusFissa pakket aan. In het kort; op vrijdag stap je in een comfortabele bus ergens in Nederland, daarna zul je genieten van de twee beste dagen van je leven op de bierfeesten in München. Op zondagavond, staat de Bob op ons te wachten om ons allemaal veilig  met de bus terug naar Nederland te brengen. Ideaal als je niet over een auto beschikt en als je een optimaal weekend Oktoberfest wil hebben zonder uiteindelijk als de Bob of enorm brak naar huis te rijden.

Inbegrepen Busreis

  • Vervoer: Busreis per luxe touringcar, met een leuke groep jongeren en studenten, naar München en terug naar Nederland. Gekoeld bier is verkrijgbaar in de bus!
Oktoberfest Menigte
Reisinformatie Oktoberfest

Data Oktoberfest 2018

  • Weekend 1: vrijdag 28 september t/m maandag 1 oktober 2018
  • Weekend 2: vrijdag 5 oktober t/m maandag 8 oktober 2018

Programma Bus tour

  • Vrijdagavond: vertrek rond 18.00 vanuit Amsterdam, opstapplaatsen in Utrecht en Eindhoven bij voldoende aanmeldingen.
  • Zaterdag: Vanaf de uitstap locatie kun je heel gemakkelijk met het openbaar vervoer naar de plaats waar je moet zijn. Tijd om te genieten van de bierfeesten met haar fantastische Beierse bieren, eten en de atmosfeer!
  • Zondag: Vroeg opstaan of uitslapen, wat jij wil. Nog een dag genieten van ijskoude liters pils, lederhosen, decolletés, gebraden kip en Deutsche slagers. We zullen rond 19 uur vertrekken vanaf de vertreklocatie richting Nederland.
  • Maandag: We komen vroeg aan in de ochtend, de bikkels kunnen meteen door naar hun werk of college. Anderen kunnen heerlijk hun roes uitslapen!

Boek nu voor slechts €89!

OKTOBERFISSA IS DE LEUKSTE & MEEST BETAALBARE AANBIEDER VOOR EEN FANTASTISCH BUDGET WEEKEND NAAR HET OKTOBERFEST IN MUNCHEN!